top of page

DOVMESANATCİLARİ.COM'UN DÖVME SANATÇILARI İÇİN SUNDUĞU AVANTAJLAR

Güncelleme tarihi: 10 Eki 2023


Merhaba değerli Tattoobul kullanıcıları bugün sizlere Dovmesanatcilari.com'da dövme sanatçılarının ne gibi avantajlara sahip olduğundan bahsedeceğiz.


Öncelikle konuya şu şekilde girmek isteriz...


Dövme sanatçısı olmak başlıca zor bir meslek olduğunun hepimiz farkındayız ve bunlara ek olarak potansiyel müşterilere erişmek için müthiş bir organizasyon gerekmektedir.


Dövme sanatçılarının bir çoğu tek başına bütün işlerinin altından kalkamadığı için yardımcı kişilere başvurmaktadır. Örneğin; Sosyal medya yönetimi konusunda profesyonelleşmiş kişilere, ek bütçeye sahip olmayan sanatçılarımız ise kendi çabaları ile reklamlara binlerce lira para harcayarak müşteri bulmak istiyor.


Bir sosyal medya yönetimi şirketi veya şahsı ile anlaşmanın ortalama maliyeti 10.000 TL olduğunu varsayarsak buna ek olarak reklam maliyetlerinide ortalama 20.000 TL olduğunu düşünürsek bir ay için 30.000 TL büyük bir harcama olduğu açık ve net ortadadır.


Tattoobul'da bu kadar yüksek harcamalar yapmadan doğru kitleye erişim sağlamak mümkündür nasıl mı?



Dovmesanatcilari.com'da ülkemizin bir çok şehrinden katılım sağlayan dövme sanatçıları mevcuttur bu sayede potansiyel müşteriler sadece dövme sanatçısı bulmak için siteyi ziyaret ederler.


Tattoobul'da sadece dövme sanatçıları bulunur ek olarak herhangi bir ürün satışı yapılmaz.


Kullanışlı bir alt yapıya sahip olan Tattoobul müşterilere sanatçıların hangi ilde bulunduğunu, hangi tarza sahip olduğunu ve fiyatına göre filtreleme imkanı sunar. Böylece doğal bir trafik oluşturan Tattoobul sanatçılar için %100 potansiyel müşteri ağı oluşturmuş olur.

dovmesanatcilari.com'un abonelik fiyatları oldukça uygundur, yukarıda bahsi geçen reklam ve profesyonel hizmet maliyetleri yanında gerçekten çok düşük rakamlara çok fazla potansiyel müşteriye erişim fırsatı sunmaktadır.


Abonelik fiyatlarını incelemek için tıklayınız https://www.dovmesanatcilari.com/ilanver


Abonelik satın aldığınızı ve mağazanızı oluşturduğunuzu varsayalım ama daha fazla erişime ihtiyacınız olduğu düşüncesindesinizdir. Tattoobul'da öncelikli listelemer alanına ek ücret ödeyerek 7 gün boyunca filtrelemelerden etkilenmeden yer alabilirsiniz.


Anasayfa vitrin alanında yada popüler sanatçılar alanındada yer almak sizin mağazanızı en ön plana çıkaracaktır.


Son olarak Türkiye'de bir ilki gerçekletirmiş olan Tattoobul dövme sanatçıları için sunduğu en büyük avantaj onlara sunduğu bu muhteşem hizmettir.


Doğru reklam yatırımı dovmesanatcilari.com'dan geçer.


Teşekkürler!


Her konuda iletişim kurabileceğiniz e-posta adresimiz


destek@dovmesanatcilari.com


9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page