top of page

Dövme sanatçısı seçerken nelere dikkat etmeliyiz

Güncelleme tarihi: 10 Eki 2023

Merhaba değerli Tattoobul misafirleri bugün konumuz dövme sanatçısı seçerken nelere dikkat etmeliyiz.


Bildiğiniz üzere Dovmesanatcilari.com'da yüzlerce dövme sanatçısına erişebiliyorsunuz,fiyatlarına göre filtreleyebiliyorsunuz ama herşey fiyatın uygun olması ile bitmiyor. Bu blog yazımızda size tavsiyeler vereceğiz!


TATTOOBUL'DAN TAVSİYELER

  1. Yaptırmak istediğiniz dövmenin tarzını iyi bir şekilde araştırmalısınız. Örneğin; Realistic,minimalist,old school, New traditional gibi bir çok çeşit dövme tarzı vardır. Eğer bulmakta zorlanıyorsanız Dovmesanatcilari.com'da bulunan sanatçılarımıza site üzerinden iletişim kurarak sorabilirsiniz.

  2. Sanatçıların tecrübesi oldukça önemli ve hangi tarzda kendini daha iyi geliştirdiğini sormayı unutmayın bu size doğru sanatçıyı seçtiğinize dair rehber olur.

  3. Dışarıdan bakılınca her stüdyo profesyonel gözükebilir, Dilediğiniz sanatçıdan dövme yapmasını istesenizde,stüdyolar buna izin vermeyebilir. Bu şekilde bir karşılık alırsanız o gün yaptırmamanızı tavsiye ederiz daha sonrası için dilediğiniz sanatçıdan randevu alın.

  4. Sanatçınıza gösterdiğiniz tasarımın yorum yapmasını isteyin ve eleştireye açık olun, yıllarını bu işe vermiş bir kişinin bakış açısı farklı olabilir ve belkide sizi yanlış bir karardan döndürebilir.

  5. Sanatçınız ile tasarım,boyut hakkında neticeye vardıktan sonra setup hazırlayacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken unsur dövme yapılacak alanın streil, iğnelerin ilk kez açılması, boya haznelerinin ilk kez kullanıldığını ve temiz bir ortamda muhafaza edildiğine dikkat etmeniz. Örnek bir setup masasını aşağıya bırakıyorum.

Dövme sanatçısı işin %90'nında rol alır iyi bir dövmeye sahip olmak için %10'luk sorumluluk almanınız gerekmekte. Nedir diye soracak olursanız.


Dövme bakımını eksiksiz yerine getirmeniz gerekmekte.


Dövme bakımları ile alakalı farklı bir blog yazızı yakın zamanda yazacağım şimdilik sanatçınızın size tavsiye ettiği dövme bakımını uygulamaya devam edin :)



Umarım bu makale size yardımcı olmuştur.


Bizimle iletişime geçmek için destek@dovmesanatcilari.com e-posta adresine yazabilirsiniz.


:)

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page